Ruska julisteet netistä

Ruska Julisteet

Julisteita ja printtejä verkosta

Tervetuloa suomalaisen Northern Art Photosin verkkokauppaan! Kaikki julisteet valmistetaan Espoossa. Autamme asiakkaitamme luomaan kauniita koteja ja edustustiloja ympäri Suomea laajalla julistevalikoimallamme.

Kaikkiin julisteisiin on myös saatavilla kehyksiä sekä pohjustukset kapalevylle, kerromme näistä mielellämme tarkemmin. Otathan siis yhteyttä, mikäli kehystykset kiinnostavat. Kehysvalikoimamme on todella laaja.

Valmistamme julisteita myös omista kuvistasi, katso tuotteet tästä. Niissä voit myös hyödyntää Pixabay -kuvapankin ilmaisia kuvia.Honkajuliste netistä myös kehystettynä

Tyylittele seinäsi Northern Art Photos'in julisteilla

Julisteidemme avulla voit tehdä seinillesi muodonmuutoksen ja ilmaista tyyliäsi seinätaiteen avulla. Valitse suurikokoiset taidejulisteet, jos haluat taiteen olevan huoneen keskipiste. Tarjoamme julisteita eri koossa, jopa 330x110cm kokoon asti. Julisteita löytyy panoraaman, suorakaiteen ja neliön mallisena. Valitse seinätaidetta, mikä sopii tyyliisi ja kiinnostuksesi kohteisiin. Yhdistämällä suosikkimallejasi, voit luoda omaa persoonallisuuttasi hejastavan galleriaseinän. Yhdistä eri kokoja ja materiaaleja luodaksesi oman tyylisi! Julisteisiin on saatavilla myös erilaisia materiaaleja. Lue lisää

Selaa julistekategorioitamme

Taidejulisteemme ovat jaettu selkeästi eri kategorioihin, jotta löydät helposti etsimäsi. Kuvia löytyy satoja eri vaihtoehtoja ja käytössämme on myös Pixabayn kuvapankki suoraan verkkokaupassamme, mistä löydät miljoonia ilmaisia kuvia. Pixabay-kuvapankin kuvat löytyvät omasta kuvasta valmistettavista julisteista, kun avaat tuotesivulta kuvaeditorin. Editorissa Pixabay-kuvien kohdalla kirjoita hakukenttään haluamasi aihe (esim. vuoret) ja sitten voit selailla ja valita mieluisia kuvia. Voit myös käyttää verkkokaupan tarkkaa hakukonetta hakiessasi mieluisia kuvia, voit myös hakea kuvia sen päävärien mukaan. Esim. sininen juliste.

Mehiläinen-juliste netistä myös kehystettynä

Julisteet netistä

Julisteet netistä

Korkea laatu on meille tärkeää

Kun saat uuden julisteen, haluamme sinun rakastavan sitä yhtä paljon kuin mitä me rakastimme sen luomista! Kaikki julisteemme ovat korkealaatuisia, ja ne ovat painettu korkealaatuiselle premium-paperille, jonka pinta toistaa värit upeasti. Juliste painetaan 12 erillisillä LUCIA PRO -väreillä, mikä takaa upean väritoiston ja pitkän keston. Painotekniikkamme takaa korkealaatuisen väritason, joka ei haalistu ajan myötä. Tarjoamme myös nopean toimituksen - tiedämme kuinka innokas sisustamaan olet heti tilauksen tehtyäsi!

Julisteiden ja materiaalien valitseminen

Kodin sisustamisen julisteilla pitäisi olla rentouttavaa ja hauskaa toimintaa. Seinille ripustettavien julisteiden valitseminen voi myös olla haaste ja tämän takia olemme jakaneet julisteet eri luokkiin,

Tarjoamme hyödyllisen suodatustoiminnon, joka auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi. Yhdistelemällä eri kokoja, värejä ja materiaaleja voit kasata seinän henkilökohtaiseen tyyliisi sopivaksi. Jos tarvitset inspiraatiota, voit kysellä meiltä suosituksia ja ideoita.

Rakkaustaulu netistä myös kehystettynä

Paperimme

  • 170g/m2 Canon satiini valokuvapaperi
  • 180g/m2 Canon päällystämätön mattapaperi
  • 430g/m2 Hahnemühlen Cézanne -canvas-kangas
  • Saatavilla on myös monia muita paperivaihtoehtoja, kuten tarroja ja tapettia
  • Voimme myös pohjustaa julisteen kapalevylle
  • Kysy lisätietoja

Taidejulisteet ovat FSC-sertifioituja

Juliste tarkemmin katsottuna

Juliste kapalevylle pohjustettuna

Julisteet vai taidejulisteet?

Seinätaidetta käytetään monella nimellä. Sana "juliste" saattaa tuntua sinusta nostalgiselta, kuten aikakauslehtien mukana tulleet ohuet paperijulisteet artisteista. Julisteemme on kuitenkin painettu korkealaatuisesti paperille, joka on paljon paksumpi ja painavampi kuin aikakauslehdet. Värien käytössä ei myöskään säästellä, vaan tulostukset tehdään aina maksimaalisella tulostuslaadulla.

Julisteen kehystäminen

Julisteet pääsevät tietysti oikeuksiinsa, jos ne kehystetään. Meiltä kehystyspalvelut ammattitaidolla ja valikoimamme on monipuolinen.

Hyvä kehystys korostaa teosta ja tuo esiin sen ominaislaadun aikaa kestäen ja arvonsa säilyttäen.

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka ovat näyttäviä ja suojaavat teosta. Kehystyksessä käytetään vain happovapaita ja konservoivia paspiksia ja taustapahveja, jolloin ne eivät itse muuta muotoaan ja mahdollisesti vahingoita teosta. Myös käyttämämme taustan pölysuojateippi on happovapaata ja turvallista.

kesäyö taulu netistä myös kehystettynä

Mitä kehystys sitten maksaa ja mistä hinta koostuu?

Kehystyksen hinta koostuu pääasiassa käytettävistä materiaaleista ja niiden määrästä. Mallistostamme löytyy kattava valikoima eri kehyslistavaihtoehtoja, sekä passepartout-kartonkeja. Taustapahvin lisäksi löytyy myös tarrataustaa, jolla kuva voidaan suoristaa kunnolla. Tarvittaessa voimme myös liimata ja pohjustaa valokuvan 3M:n valokuvaliimalla taustapahviin.

Kehystykseen valittu lasi vaikuttaa sekä lopputulokseen että hintaan. Valikoimissamme on perinteisen kirkkaan lasin lisäksi valoa heijastamatonta ja lähes näkymätöntä 70% UV-suojalasia.

Lisätietoja kehystyspalveluistamme.

 

Julisteen kehystys
Julisteen kehystys
Juliste kapalevylle pohjustettuna

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää taidejulisteista, tilauksestasi tai mistä tahansa muusta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! Osta julisteita Northern Art Photos verkkokaupasta ja muotoile seinäsi ainutlaatuisella ja trendikkäällä taiteella!

Riittääkö kännykkäkuvan koko julisteeseen?

Onko julisteeseen ajattelemasi kuva kännykällä otettu? Yleensä myös kännykkäkuvat riittävät laadultaan, mutta esim. pikaviestimillä saadut kuvat eivät pakkauksesta johtuen riitä. Kuvan tulisi olla alkuperäinen puhelimella otettu kuva.

Näin tarkistat, saako kuvasta teetettyä kauniin taulun. Uudemmissa puhelimissa kuvan resoluution voi tarkistaa kuvan lisätiedoista. Kuvan resoluution tulisi olla kokoon suhteuttu, eli vähintään n. 50 pikseliä per 1cm. Esim. 60cm julisteeseen olisi hyvä olla 3000 pikselin pituinen kuva. Korkeampi resoluutio on tietysti parempi, mutta myös hieman vähempikin toki riittää.

Voitte myös lähettää kuvan meille ja tarkistamme, miten ison kuvan siitä voi tehdä. Tilatessasi julisteen omalla kuvalla, tuotesivun kuvatyökalu tarkistaa kuvanlaadun. Ja mikä parasta, voit tehdä taulutilauksen siirtämättä kuvaa erikseen tietokoneelle – suoraan kännykästä tai tabletista!

Kukkataulu pyökkikehyksillä ja luonnonvalkoisella paspiksella

Tehty Suomessa

Tämä tuote on valmistettu Suomessa

Kaikki tuotteemme painetaan ja työstetään Suomessa, päätoimipisteemme sijaitsee Espoonlahdessa kauppakeskus Lippulaivan naapurissa. Kysymyksiä tuotteesta? Voit soittaa tai laittaa viestiä, niin kerromme lisää: Katso yhteystietomme.

Aktiiviset suodattimet