Information

Erikoistarjoukset

Tekstiilit

Tuotteet valmistetaan tilaustyönä asiakkaan valitsemien ominaisuuksien mukaan.

Tekstiilit  Omasta kuvasta 9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
 • 16,90 € Saatavilla

  Tyynyliina omasta kuvasta Neliön mallinen, noin 40x40cm. Materiaali 100% keinokuitua, ei sisällä tyynyä. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. 

  16,90 €
  Ostoskoriin Mukauta
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 22,90 € Saatavilla

  Tilaa Sandaalit omasta kuvasta Koot: S (-38), M (39-41) ja L (42-) Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  22,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 15,90 € Saatavilla

  Tilaa Ruokalappu omasta kuvasta Kuvan koko: 20 x 15cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  15,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 26,00 € Saatavilla

  Kylpypyyhe omasta kuvasta Pyyhkeen päädyssä on vaalea alue, mihin kuva tulostetaan. Pyyhe kestää normaalin konepesun. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä...

  26,00 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 29,90 € Saatavilla

  Pure Waste T-Paita omasta kuvasta T-Paidan materiaali on valmistettu kierrätysmateriaalista ja kestää normaalin konepesun 40C° lämpötilassa. Kuva-ala on maksimissaan 20x30cm ja voi olla joko pysty- tai vaaka-asennossa.  Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. 

  29,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 13,90 € Saatavilla

  Pure Waste kangaskassi omasta kuvasta Kangaskassin materiaali on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista ja kestää normaalin konepesun 40C° lämpötilassa. Kuva-ala on maksimissaan 20x30cm ja voi olla joko pysty- tai vaaka-asennossa.  Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. 

  13,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 29,90 € Saatavilla

  Tilaa Lasten heijastinliivi omasta kuvasta - 2-puolinen painatus Lasten heijastinliivi 2-puolinen painatus. Koko: 15cm x 20cm Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä...

  29,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 25,50 € Saatavilla

  Tilaa Lasten heijastinliivi omasta kuvasta - 1-puolinen painatus Lasten heijastinliivi 1-puolinen painatus. Koko: 15cm x 20cm Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä...

  25,50 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • 22,00 € Saatavilla

  Esiliina omasta kuvasta Kuva-ala max 30cm x 40cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  22,00 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta