Information

Tarvikkeet ja toimisto

Tuotteet valmistetaan tilaustyönä asiakkaan valitsemien ominaisuuksien mukaan.

Tarvikkeet ja toimisto  Omasta kuvasta 31 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 31 tuotteesta
 • Pikakatselu
  7,90 € Saatavilla

  Vuosikalenteri omalla kuvalla Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. Vuosikalenterissa näkyy koko vuoden näkymä kerrallaan ja kuukaudet viikonpäivineen. Saatavilla magneettina tai...

  7,90 €
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  9,90 € Saatavilla

  Viivoitin omasta kuvasta Pituus: 25cm Kuvan koko: 4cm x 3cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  9,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  32,90 € Saatavilla

  Tarjotin omasta kuvasta Kuvan koko: 26cm x 40cm Huom! Tarjotin toimitetaan osina. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  32,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  18,90 € Saatavilla

  Sydän palapeli omasta kuvasta Koko: 21cm x 21cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  18,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  19,90 € Saatavilla

  Palapeli omalla kuvalla Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  19,90 €
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  95,00 € Saatavilla

  85x200cm Roll-up -setti yhdellä tukijalalla. Sisältää kankaan, telineen ja kuljetuskassin. Kuvan leveys 85cm ja korkeus 200cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan.  HUOM! Tuotekuvasta poiketen tulostetun kuvan tausta on valkoinen. Saat tarvittaessa aineisto-ohjeet tilausvahvistuksen yhteydessä.

  95,00 €
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  39,90 € Saatavilla

  Panoraama palapeli omalla kuvalla Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  39,90 €
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  26,90 € Saatavilla

  Neliöpalapeli omalla kuvalla Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. Katso tarkemmat ohjeet välilehdestä "TILAUSOHJEET".

  26,90 €
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  15,90 € Saatavilla

  Koko: 9cm x 11,5cm Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. Katso tarkemmat ohjeet välilehdestä "TILAUSOHJEET". Voit myös antaa lisäohjeita tuotteen valmistamiseen.

  15,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  13,90 € Saatavilla

  Tilaa Meikkipeili omasta kuvasta Tehty metallista, kuvan koko 5cm x 5cm. Klikkaa "Suunnittele tuotekuva" ja pääset luomaan tuotteelle näyttävän kuvan. Voit käyttää valmiita pohjia tai luoda omat. Kuvia voi sommitella, kiertää ja rajata vapaasti. Voit lisätä myös tekstiä. "TILAUSOHJEET" -välilehdessä tarkemmat ohjeet tuotteen yksilöintiin.

  13,90 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  2,40 € Saatavilla

  Tilaa Magneetti omasta kuvasta - Pysty Magneetit on kooltaan 74 x 49 x 1 mm Magneetin pinta on valokuvalaatuinen, mikäli käytettävä kuva on riittävän hyvä. Huom! Minitilauserä 4kpl / kuva. Magneetti tarttuu hyvin ja jaksaa kannatella esim. kortteja. Materiaali on taipuisaa magneettikumia. Lataa tuotepohja "LATAA" välilehdestä, jos haluat suunnitella...

  2,40 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
 • Pikakatselu
  2,40 € Saatavilla

  Tilaa Magneetti omasta kuvasta Magneetit on kooltaan 74 x 49 x 1 mm. Magneetin pinta on valokuvalaatuinen, mikäli käytettävä kuva on riittävän hyvä. Huom! Minitilauserä 4kpl / kuva. Magneetti tarttuu hyvin ja jaksaa kannatella esim. kortteja. Materiaali on taipuisaa magneettikumia. Välilehdestä "LATAA" voit ladata pohjan, jos haluat suunnitella...

  2,40 €
  Vain verkkokaupasta
  Saatavilla
Näytetään 1 - 12 / 31 tuotteesta