Information

Erikoistarjoukset

Myydyimmät

Uudet tuotteet

Yksityisyyssuojatiedote

Päivitetty: 31.3.2017

Tietoturva

Northern Art Photos -verkkokaupassa on huolehdittu ajantasaisesta ja riittävästä tietoturvasta. Kaikki henkilö- ja maksuliikennetietoja käsittelevä tietoliikenne on suojattu vahvalla SSL-sertifikaatilla. SSL-sertifikaatti mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen käyttäjän www-selaimen ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. SSL-yhteys alkaa ns. turvakättelyllä, jolla muodostetaan suojattu yhteys www-palvelimen ja asiakkaan www-selaimen välille. Tässä kättelyssä asiakas-ohjelmisto ja palvelin sopivat automaattisesti yhteyskohtaisista ja kertakäyttöisistä salakirjoitusavaimista. Niitä käytetään istunnon ajan tiedon salaamiseen ja tulkintaan. Yhteyden salaamisen lisäksi SSL-protokolla takaa myös sen, että artphotos.fi -internetsivujen kautta lähetetty tieto tulee perille koskemattomana. Järjestelmät päivitetään säännöllisesti ja ne on suojattu palomuurein ja virustorjuntaohjelmin. Päivitykset asennetaan aina heti, kun ne tulevat saataville.

HK Production verkkokaupan asiakkaat:

Northern Art Photos -verkkokauppa on täysin uudistettu versio HK Productionin verkkokaupasta. Palvelimen fyysinen sijainti, asiakaspalvelu, yritys ja tuotanto on kaikki kuitenkin samoja. Nimi ja verkkokauppa on vain täysin uudistettuja. Asiakasrekisteri ja tilaushistoria on siirretty vanhasta verkkokaupasta (HK Production) tähän uuteen verkkokauppaan. Näin voit vanhana asiakkaana kirjautua sisään vanhoilla tunnuksillasi ja tarkastella tilaushistoriaa.

Markkinointi:

Asiakkaan tietoja ei käytetä, eikä luovuteta markkinointitarkoituksiin. Asiakas voi halutessaan tilata uutiskirjeen, joka lähetetään kerran tai pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeessä on tietoa ajankohtaisista tuotteista, tarjouksia, uutisia ja tietoa tulevista tuotteista. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

Northern Art Photos  (toiselta nimeltään HK Production)
Y-tunnus: 2153883-8
Postiosoite: Aallonkohina 8 lt. D, 02320 Espoo
Puhelin: 044 2399 856
Sähköposti: shop(a)artphotos.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Harri Kyllönen
puh. 044 2399 856
shop(a)artphotos.fi

3. Rekisterin nimi

Northern Art Photos asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Käytetään asiakasyhteydenpitoon, asiakassuhteen hoitamiseen ja tiedottamiseen.

5. Rekisterin sisältämät tietotyypit

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:
- Yhteystiedot: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, * y-tunnus ja puhelinnumero yhteydenottoa varten. (* Koskee vain yritysasiakkaita, jotka ovat antaneet tiedon.)
- Lupatiedot: asiakkaan suostumus uutiskirjeiden vastaanottamiseen.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä, sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Rekisteritietoja päivitetään asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemien ilmoituksien perusteella.

7. Rekisterin tietojen luovutus

Asiakkaan tilatessa tuotteen postitettuna, välitetään tilauksen toimitustiedot (vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero) tilatun tuotteen valmistajalle, joka toimittaa tuotteen suoraan asiakkaalle. Puhelinnumero on postin ennakkoilmoitusta varten. Katso tarkemmat tiedot valmistajien tuotteista alla olevasta taulukosta:

Tuotteet Valmistaja Y-Tunnus
Premium canvas-taulut, artiteq -ripustusjärjestelmät Artshop Finland Oy 2093601-7
Tapetit, tarrat, kuvaelementit yms. suurkuvatuotteet Valmik Oy 2553657-3
Muut kuva- ja kuvalahjatuotteet Color-Kolmio Oy 0140082-3
Palapelit Palmulahti Oy 2406991-8


Yhteistyökumppanimme (tuotteiden valmistajat) ovat sitoutuneet noudattamaan tämän rekisterin ehtoja. Valmistajat eivät luovuta tai käytä asiakkaan tietoja mihinkään markkinointitarkoituksiin, eivätkä luovuta tietoja eteenpäin. Valmistajat eivät myöskään säilytä tai kerää asiakastietoja.

8. Rekisterin tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua.

9. Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus ja pääsy rekisteriin on rajattu vain välttämättömille Northern Art Photos:in henkilökunnan jäsenille. Pääsy laitteistoille sekä ohjelmistoihin, joissa rekisteri sijaitsee, on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin, ja koneet pidetään riittävästi vartioituna. Northern Art Photos:in tietoverkko sekä laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu varashälyttimillä, videovalvonnalla ja palomuureilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.